Mooie asielhonden

U heeft er vast wel eens van gehoord; van een dierenasiel. Maar wat is dit nu eigenlijk precies voor een plek? Zoekdierenarts.nl legt het u van harte uit! In een dierenasiel verblijven dieren die geen verblijfplaats (meer) hebben. In ons land hebben we ruim 100 dierenasielen die door de dierenbescherming erkend zijn. In ons land zijn huisdieren onwijs populair. Soms worden de dieren impulsief aangeschaft, worden ze weg gedaan of overlijdt het baasje en is er geen nieuwe opvang voor het dier in bijvoorbeeld de omgeving van het oude baasje. Jaarlijks belanden er dan ook ruim 75.000 huisdieren in het dierenasiel. Dit om uiteenlopende redenen. Wilt u graag een nieuwe hond? Kijk dan ook eens in het dierenasiel voor asielhonden. 

U doet er goed aan

Ook al wordt er in een dierenasiel heel erg goed voor de dieren gezorgd; toch blijft het een stressvolle omgeving voor dieren. Ze hebben weinig ruimte en het is heel druk om de dieren heen doordat er vaak vele dieren in het dierenasiel verblijven. Daarom doet u er goed aan om een asielhond aan te schaffen.

Meer op Zoekdierenarts.nl

Bent u geïnteresseerd geworden in een asielhond? Op de website Zoekdierenarts.nl kunt u meer informatie vinden over asielhonden en dierenasielen. Informeer uzelf dus alvast online!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *