Rimpelbehandeling met fillers

Een rimpelbehandeling met fillers wordt bij Huisartskliniek.nl uitgevoerd met hyaluronzuur. Dit komt in ons lichaam voor en zorgt voor de aanmaak van elastine en collageen. Wordt u ouder? Dan neemt de productie van hyaluronzuur af. Middels een fillers rimpelbehandeling wordt hyaluronzuur in uw rimpel geïnjecteerd. Zo neemt de aanmaak van hyaluronzuur in uw lichaam weer toe. Uw rimpel wordt opgevuld en tevens wordt de aanmaak van de jongere huid gestimuleerd. Dit heeft voor u als gevolg dat u er weer jonger en stralender uitziet! De fillers rimpelbehandeling van Huisartskliniek.nl is geschikt en bruikbaar voor iedere bestaande rimpel. U moet een rimpel als het ware zien als een litteken.

Een gratis consult

Voor u de filler rimpelbehandeling krijgt kunt u eerst op gratis consult. Tijdens dit consult krijgt u altijd open en eerlijk advies van één van de gespecialiseerde huisartsen van Huisartskliniek.nl. Zij vertellen u graag hoe de rimpel het beste verwijdert kan worden. Ook wordt er gekeken naar uw budget en wat daarbinnen mogelijk is. U kunt op de website tevens de actuele tarieven bekijken voor een indicatie van de kosten.

Uzelf informeren

Wilt u graag meer informatie over de fillers rimpelbehandeling van Huisartskliniek.nl? Daarvoor kunt u terecht op de website van Huisartskliniek.nl. Schroom vooral ook niet om contact op te nemen indien u vragen en / of opmerkingen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *