Lekker kamperen in Limburg

Wilt u lekker gaan kamperen in Limburg? Ga dan naar Recreatiepark de Leistert. Hier bent u van harte welkom om te kamperen op de vijf sterren camping. Recreatiepark de Leistert en haar mooie en veelzijdige omgeving verwelkomen u graag. Op het park vindt u talloze ontspanningsmogelijkheden en gastvrije werknemers die alles op alles zetten om uw vakantie succesvol te maken. Hopelijk geniet u volop van uw tijd op Recreatiepark de Leistert en mag dit park u nog vele malen als gast begroeten!

De faciliteiten en de omgeving

Het terrein van de camping beschikt over diverse speeltoestellen, heerlij k dicht bij uw accommodatie! In de grote speeltuin vindt u grote speeltoestellen en glijbanen. Hier kunnen de kleintjes uren zoet zijn. Eenmaal uitgespeeld in de speeltuin kunt u met zijn alle lekker gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs of gaan roeien in de roei/speelvijver. Ook kunt u de wijde omgeving in waar een tal van leuke dagjes uit mogelijk zijn! U verveelt zich werkelijk waar geen moment op Recreatiepark de Leistert, dat is haast onmogelijk!

Boeken maar

Wilt u boeken? Dat kan! Neem contact op met Recreatiepark de Leistert of ga naar hun website. Wij wensen u een heerlijke en ontspannen vakantie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *