Kamperen op een 5 sterren camping

Vindt u kamperen ook zo leuk? Logisch! Het is het ultieme vakantiegevoel. Zeker in de zomer wanneer het zonnetje lekker schijnt. Heerlijk ontwaken in de natuur, ontbijten voor de tent of caravan en daarna gezellig de hort op. Om lekker te kamperen hoeft u niet eens het land uit; in Nederland is dit ook heel goed mogelijk. In de meest zuidelijke provincie treft u namelijk Recreatiepark de Leistert; dé 5 sterren camping in Limburg. Deze camping heeft daarnaast ook nog eens de titel ‘Best Camping’ ontvangen van de ANWB. Hier heeft u dus gegarandeerd een heerlijke vakantie. Op dit park zijn vrijwel alle faciliteiten aanwezig en ook qua overnachtingsmogelijkheden is het hier heel divers. Zo hoeft u hier niet eens standaard te kamperen. Ga bijvoorbeeld lekker glamperen of neem een tent met privé sanitair! Vrijwel alles is mogelijk. 

De omgeving in

Wilt u lekker de hort op en de omgeving gaan verkennen? Dat is een heel goed idee. De omgeving van het park heeft namelijk veel leuks en divers te bieden. Zo is er elke dag wel iets anders te doen en er is voor ieder wat wils. U kunt naar GaiaZoo, de dierentuin. Naar Toverland het pretpark. Shoppen in Designer Outlet Centre in Roermond. Lekker bewegen en de natuur in, in maar liefst drie Nationale Parken en nog veel meer!

Boeken!

Boeken? Ga naar Recreatiepark de Leistert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *